Broeierij Claeys Kruishoutem

Ons motto: kwaliteit boven kwantiteit!

De familie Claeys (4e generatie sinds 1945) is met haar broeierij gespecialiseerd in de export van eendagskuikens en broedeieren naar Afrika, Azië en alle Europese landen. Dankzij onze kennis en infrastructuur, en onze jarenlange ervaring kunnen we topkwaliteit afleveren.
 

Onze grootste troef is ons ruim aanbod van leg- en mestrassen, kalkoenen en parelhoenders.

De kuikens worden klaargemaakt in functie van het tijdstip van vliegtransport. Het klaarmaken gebeurt door een professioneel team waar ook wij (Xavier en Mia Claeys) deel van uitmaken. Wij verzorgen het transport naar de luchthaven met eigen geklimatiseerd vervoer en bouwen de colli zelf op de vliegtuigpallets. Zo kunnen wij persoonlijk garanderen dat de kuikens gezond en wel op het vliegtuig geladen worden.
 

Onze kuikenbroeierij

Onze broeierij gebruikt de meest geavanceerde broedmachines en heeft 2 afdelingen: de ene voor het uitbroeden van leg- en mestkuikens, en in de andere worden kalkoenen en de parelhoenders uitgebroed. Uniek in België! In totaal heeft onze voorbroedcapaciteit 1 miljoen broedeiplaatsen. Het vaccineren van de dieren gebeurt bij ons nog steeds manueel en dit onder toezicht van onze vaste dierenarts. Hierdoor worden alle kuikens zonder uitzondering efficiënt gevaccineerd.

We hebben verschillende uitkomsten per week in functie van de wens van de klant en het vliegtransport. Het klaarmaken van de kuikens voor export gebeurt door een gespecialiseerd team, onder de strengste hygiënische omstandigheden en steeds met respect voor het welzijn van de dieren.

Onze klanten worden vooraf en tussendoor op de hoogte gebracht van het verloop van het broeden, het klaarmaken en het verzenden van de kuikens.

Broeierij 01

Broeierij 02

Broeierij 03

Broeierij 04

Broeierij 05

Broeierij 06

Broeierij 07

Broeierij 08

Broeierij 09

Broeierij 10

Broeierij 11

Broeierij 12

Broeierij 13

Broeierij 14

Broeierij 15

www.claeysbroeierij.be maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen gaat u expliciet akkoord met het gebruik van deze cookies.